Nakon nevremena, zbrajaju se štete – danas se sastaje Stožer CZ Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon nezapamćenog nevremena u našičkom kraju u kojem su stradali brojni brojni stambeni i gospodarski objekti te mnoga stabla, zbrajaju se štete.Županijski centar 112 jučer je zaprimio oko 150 poziva građana za pomoć vatrogasaca u saniranju štete nastale zbog nevremena – ispumpavanja vode, uklanjanje oborenih stabala na kuće i prometnice, privremeno saniranje oštećenih krovišta. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Našice, do ponoći su izašli na oko 70 intervencija. Ostali zahtjevi za pomoć rješavat će se danas.
Prema izvješću Centra, zabilježeno je 16 tehničkih intervencija ispumpavanja vode iz podruma u Našicama, 25 tehničkih intervencija uklanjanja stabala s cesta u Našicama, 4 tehničke intervencije uklanjanja stabala s objekata u Našicama, 11 tehničkih intervencija saniranja krovova u Našicama te gašenje požara na manjem gospodarskom objektu u Markovcu Našičkom. U našičkom kraju nisu evidentirane prometne nesreće. Stožer Civilne zaštite Grada Našica danas će se sastati u 11 sati kada će biti razmotrena izvješća svih nadležnih službi.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit