NAŠK startao s porazom

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageOvog su vikenda započela natjecanja u nogometnim prvenstvima. Nogometaši Naška u sklopu 1. kola 3. Hrvatske nogometne lige gostovali su u Đakovu kod ekipe Nogometnog kluba Đakovo i izgubili 3:0. rvenstvene utakmice 2. kola 1. kvalitetne lige mladeži odigrali su početnici i pioniri Metalca Osijek i Naška. Početnici su izgubili 3:2, strijelci za Našk su bili Toni Puhanić i Kristijan Divjanović. Pioniri Naška bili su uspješniji i pobjedili 1:4. Strijelci su bili Deni Bečko, Hrvoje Hendrich te Dražen Bibić s dva gola. U sklopu ove lige kadeti i juniori igrali su protiv ekipa Valpovke. kadeti su pobijedili s 8:1 – Matej Nekić postigao je 6 pogodaka a Ivan Bošnjak 2. Juniori su susret okončali porazom 0:1.

U sklopu 4. Nogometne lige, ekipa Feška u susretu 1. kola ugostila je ekipu Lipika i svladala ih pogotkom Maria Kubačeka s 1:0.

Startala je 1. županijska nogometna liga. Susret 1. kola u Kneževim vinogradima odigrali su domaći Borac i NK Motičina rezultatom 2:4. Strijelci za Motičinu bili su Vinković, Stuparić, Mihaljević i Benotić. Vihor iz Jelisavca na svom je terenu uvjerljivo svladala Liv iz Vladislavaca sa 6:0. Tri pogotka postigao je Potolovac, a po jedan Bernić, Robert Antolović i Čepel.

Odigrane su i prvenstvene utakmice 1. kola 2. županijske nogometne lige – skupine Našice. Rezultati:
Đurđenovac – Lađanska 1: 2
Sloga Podgorač – Mladost Breznica 2:1
Zoljan – Brezik 2:0
Lila – Zagorac Beljevina 8:0
Croatia Velimirovac – Mladost Stipanovci 3:1
Viktorija Markovac – Radnik 0:1
Omladinac Vukojevci – Iskrica Šaptinovci 8:0

Tradicija koja traje od 1977. godine nastavljena je u subotu u Vukojevcima. Naime prijateljsku nogometnu utakmicu odigrali su NK Omladinac Vukojevci i njihovi dugogodišnji sportski prijatelji iz mađarskog Nađdoroga. Utakmica je okončana neriješenim rezultatom 2:2.

U Feričancima je odigran memorijalni boćarski turnir Mate Buljan – Karin na kojem su se okupile boćarske ekipe iz gotovo cijele Hrvatske. Na turniru su sudjelovali boćari iz Beknovca, Zadrskog Novigada, Sinja, Varaždina, Jarmine, Osijeka, Josipovca, Velike, Slatine, Orahovice, Bukvika te domaćini boćarski klub Fešk Feravino. Prvo mjesto osvojila je domaća ekipa Feška Feravino seniori, drugo BK Sveti Luka iz Josipovca, treće Podhum Rijeka te četvrto juniori Fešk Feravina. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Branko Boban član pobjedničke ekipe dok je najbolji u izbijanju bio Josip Čapo član juniorske ekipe Fešk Feravina. Turnir je pratilo oko 400 gledatelja.

U Prezidu je održan streličarski 3D turnir na kojemu su nastupili i članovi Streličarskog kluba Našice. U disciplini goli luk Karlo Kovačević zauzeo je deveto, a Branko Radaković deseto mjesto. U disciplini lovački luk Damir Kovačević bio je 18.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit