Najviše alkohola utvrđeno vozaču iz Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u kontroli prometa zaustavljeno pet vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 18,45 sati u Martinu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 26-godišnji hrvatski državljanin iz Našica. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,38 grama po kilogramu. Jučer, u 15,10 sati, u Osijeku, na Državnoj cesti 2 (južnoj zaobilaznici) u nadzoru prometa zaustavljen je 58-godišnji hrvatski državljanin iz Livane za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,77 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu. U 17,45 sati, u Mandićevcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Vozač, 66-godišnji hrvatski državljanin iz Slatinika Drenjskog, upravljao je osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozaču je isteklo važenje vozačke dozvole i nije je imao kod sebe. Utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 2,26 grama po kilogramu. Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 43.600 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije šest mjeseci i dvanaest negativnih prekršajnih bodova. U 22,00 sata, u Belom Manastiru, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 52-godišnji hrvatski državljanin iz Šećerane. Vozač je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je u proteklih pet mjeseci dva puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima pod zabranom te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit