Najviše alkohola izmjereno vozačici iz Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 4 kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe.

UKRAO KOZMETIČKE PROIZVODE IZ TRGOVINE
U razdoblju od 29. rujna do 8 listopada, u Osijeku, 50-godišnjak je iskoristio prisutnost većeg broja kupaca i s prodajnih polica trgovine ukrao različite kozmetičke proizvode.  Pravnoj osobi je počinjena materijalna šteta oko 1.500 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 5 prometnih nesreća i po jedna na području Đakova i Našica.

Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana 3 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 13 sati, u Našicama, gdje je nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljala 41-godišnjakinja iz Našica. Vozačici je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,27 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 4 negativnih prekršajnih bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska, arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit