Najvažnija investicija je aglomeracija, slijede mrtvačnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Kašuba jučer je sa suradnicima posjetio naselja Ceremošnjak, Makloševac i Zoljan. U razgovoru s predstavnicima mjesnih odbora razgovarao je o aktualnim i budućim investicijama, a kao najvažniju izdvojio je aglomeraciju, a zatim i mrtvačnice.

Predsjednik Mjesnog odbora Ceremošnjak Vladimir Katanić istaknuo je zadovoljstvo što se dugogodišnji problem vode rješava, a mještani su zadovoljni radovima. Dalje slijedi dugo iščekivana izgradnja mrtvačnice koja je – kako je rekao – u projektu 30 godina, a uslijedit će i nova javna rasvjeta s novim led lampama.

Predsjednik Mjesnog odbora Makloševac Dorian Rajić upozorio je na dugogodišnji problem za zagađenom vodom u bunarima i zahvalio gradonačelniku što se problem rješava jer je pri kraju aglomeracija pa će Makloševac dobiti pitku vodu. Osim toga, počet će i izgradnja mrtvačnice što je također bio jedan od većih problema.

Potpredsjednik Mjesnog odbora Zoljan Jurica Katavić rekao je kako se završava nova mrtvačnica koja će uskoro biti u funkciji. Teren ispred mrtvačnice je privremeno uređen, a bit će potpuno u 2. fazi koja će obuhvatiti izgradnju pristupne ceste i parkirališta. Osim ovih ulaganja, izdvojio je i aglomeraciju te zahvalio Gradu i gradonačelniku na ulaganjima u Nogometni klub i DVD Zoljan.

-Dovođenje vode do svakog kućanstva te početak i završetak mrtvačnica bile su glavne teme razgovara s predstavnicima mjesnih odbora Ceremošnjak, Makloševac i Zoljan. U Ceremošnjaku će izgradnja mrtvačnice početi ove godine, za što je osigurano 24.173 eura. U Makloševcu će također započeti izgradnja mrtvačnice za što je u gradskom proračunu izdvojeno 24.325 eura. Što se tiče Zoljana, tu je mrtvačnica  u završnoj fazi, a kompletna investicija iznosi 45.446 eura – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit