Najljepša božićno-novogodišnja čestitka!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osnovna glazbena škola “Kontesa Dora” i Tamburaško društvo “Dora Pejačević”, pod pokroviteljstvom Grada Našica i Osječko-baranjske županije, sinoć su u Domu kulture Našice održali koncert povodom božićno-novogodišnjih blagdana i proslave 30. obljetnice Odjela tambure. U programu ovog, vrlo posjećenog koncerta, pod dirigentskom palicom prof. Marine Kopri, nastupili su učenici koji su nagrađeni na 57. državnom natjecanju učenika i studenata te profesori glazbene škole i Srednje škole Isidora Kršnjavog. Kao solisti, nastupili su Kristina Brkić, Helena Dadić i Mario Huj. Voditelj Dječjeg pjevačkog zbora OGŠ “Kontesa Dora” je Luka Pavleković, voditeljica vokalne skupine Srednje škole Isidora Kršnjavog Romana Borš-Mačak, a učenike prvih i drugih razreda odjela tambure pripremili su Dean Kopri, Matija Medverec, Luka Pavleković i Daniel Kopri. Posebne gošće na božićno-novogodišnjem koncertu glazbene škole bile su dugogodišnje suradnice i prijateljice škole, solistice Blanka Došen i Lidija Horvat Dunjko. Svi izvođači, publici u Domu kulture i građanima Našica, u sjajnoj su atmosferi, pjesmom zahvalili na podršci te uputili najljepšu božićno-novogodišnju čestitku.

tekst Asja Godžirov-Kurilj

foto: Tomislava Justić, Robert Rigo i Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit