Našicama brončani “Zeleni cvijet”

Facebook
Twitter
Pinterest

Image26.10.2007. U Cavtatu se održavaju Dani hrvatskog turizma koji se odvijaju pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Republike Hrvatske. Vrhunac Dana hrvatskog turizma bit će svečana dodjela nagrada i priznanja u akciji "Volim Hrvatsku”, odnosno – "Plavi cvijet 2007.”, te "Zeleni cvijet 2007." koja će se održati danas. Ove godine naš Grad okitit će se brončanim “Zelenim cvijetom” za treće mjesto u konkurenciji gradova do 20.000 stanovnika.

Prvo mjesto osvojio je Daruvar, a drugo Novska. Ovo priznanje potvrda je stalnog ulaganja u uređenje našeg lijepog zelenog grada. U konkurenciji gradskih trgova, našički je trg osvojio sedmo mjesto. Prvo je mjesto pripalo je Gospiću. U konkurenciji okućnica, na 4. mjesto plasirala se okućnica obitelji Bizik iz Markovca. Nagradu će danas u Cavtatu preuzeti gradonačelnik Našica Krešimir Žagar.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit