Našičani na nastavi u Düsseldorfu

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSrednjoškolci iz Našica proveli su pet dana u Düsseldorfu, gdje su u školama organizirani razgovori s učenicima, a kroz druženja su međusobno razmijenjivali informacije o dvjema zemljama. Na ovom jezičnom usavršavanju bilo je trinaest učenika 2. razreda ekonomske škole i gimnazije Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice, koji fakultativno uče njemački jezik, te njihova profesorica Zenita Ocelić. Cilj ove fakultativne nastave je ponuditi što bolje uvjete za učenje njemačkog jezika i stjecanje jezične diplome nakon četvrtog razreda, koja im omogućuje prednost pri upisu na studij germanistike u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Zadru. Odlazak našičkih srednjoškolaca u Njemačku gotovo u cijelosti je financirao Središnji ured za školstvo u inozemstvu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit