Nagrade i našim udrugama te njihovim predsjednicima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć su dodijeljene nagrade i priznanja prema kriterijima stručnog povjerenstva Volonterskog centra Osijek. Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice, Udruga “Otvoreno srce” i Opća županijska bolnica Našice dobitnici su posebnih priznanja za doprinos razvoju i uključivanju u volontiranje. Kao primjer dobre prakse uključivanja volontera priznanje je dobila i Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” Feričanci. Bez nominacije, a odlukom stručnog povjerenstva, za volonterski angažman pojedinca nagradu je primio Anđelko Cvijetović – profesor Srednje škole Isidora Kršnjavoga i predsjednik udruge “Otvoreno srce”. Za volonterski angažman pojedinca priznanje je dobio Alen Dado – predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Feričanci.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit