Nacionalna oznaka kvalitete za eTwinning projekt

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice dobila je nacionalnu oznaku kvalitete za eTwinning projekt “Andere Länder – andere Sitten: Ernährung zwischen Tradition, Konsum und Gesundheit”.Projekt su odradili učenici 4.a opće gimnazije uz mentorstvo profesorice savjetnice Mirjane Rajić.

U projektu je sudjelovalo je pet zemalja: Njemačka, Italija, Poljska, Turska i Hrvatska. Jezik projekta je bio njemački. Cilj ovog projekta je bio osvijestiti učenike o važnosti zdrave prehrane te poboljšati jezične i digitalne kompetencije učenika.Tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije te različite metode u provođenju aktivnosti. Projekt je integriran u kurikulum te je korišten multidisciplinarni pristup u provođenju aktivnosti.

Suradnja i komunikacija među partnerskim školama je ostvarena putem videokonferencija. Tijekom provedbe projekta korišten je veći broj web alata koje koriste učenici i dokumentiranje u Twinspaceu.

 

izvor: SŠ I.Kršnjavoga Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit