Načelnik potpisao ugovor s predstavnicima vjerskih zajednica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Općini Podgorač danas je organizirano svečano potpisivanje Ugovora o odobravanju financijskih sredstava iz općinskog proračuna namijenjenih kapitalnim donacijama vjerskim zajednicama u ovoj godini. Ugovor su potpisali načelnik Općine Goran Đanić te župnik Župe sv. Nikole biskupa Podgorač – Željko Benković, župnik Katoličke župe Budimci – Božidar Petrović, jerej Srpske pravoslavne crkve Budimci – Siniša Mićanović i starješina Kršćanske adventističke crkve Stipanovci – Jonatan Kubena. Zahvalili su na donacijama i istaknuli uspješnu suradnju s Općinom i načelnikom. Ovim ugovorom vjerskim zajednicama Općina Podgorač iz svog će proračuna isplatiti nešto manje od sto tisuća kuna.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit