Načelnik Goran Đanić i gradonačelnik Krešimir Kašuba o poduzećima u čijem su suvlasništvu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas su u Podgoraču radni sastanak održali načelnik Općine Podgorač Goran Đanić i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. To je prvi njihov radni sastanak nakon nedavno održanih lokalnih izbora. Tema sastanka bile su zajedničke točke i suradnja s poduzećima Našički vodovod d.o.o. i Radio Našice, gdje su Grad i Općina u zajedničkom suvlasništvu te suradnja od zajedničkog interesa s Dječjim vrtićem „Zvončić“ Našice i Našičkim parkom d.o.o. Dosadašnja suradnja Općine Podgorač i Grada Našica, u navedenim poduzećima – ocijenjeno je – bila je na vrlo visokoj razini.

-„Zadovoljan sam prvim radnim sastankom s novoizabranim gradonačelnikom Našica Krešimirom Kašubom. Ovaj sastanak je otvorio neke nove teme o kojima ćemo na budućim radnim sastancima raspravljati“ – rekao je nakon sastanka načelnik Đanić.

-„Ovo je moj prvi radni sastanak u Općini Podgorač s načelnikom Goranom Đanićem te mi je drago da smo otvorili sve ove teme u našim zajedničkim poduzećima. Nadam se da ćemo nakon novih sastanaka imati još bolju suradnju“ – istaknuo je gradonačelnik Kašuba.

 

izvor: Općina Podgorač

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit