Na Sajmu različitih mogućnosti sudjelovali i naši učenici

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageUčenici Osnovne škole kralja Tomislava jučer su sudjeloval na "Sajmu različitih mogućnosti" u osječkoj Tvrđi. Prošlogodišnji 4.c razred izlagao je ukrasne predmete koje su sami izradili tijekom godine. Imali su svoj štand s prezentacijom i prodajnom izložbom. Učenici 7.c razreda u narodnim su nošnjama izveli igrokaz "Slavonski svatovi" prema motivima djela "Vlak u snijegu". Učenica Stela Javorček nastupila je s dvije skladbe. Publika je oduševljeno pozdravila nastupe našičkih učenika. Program je realiziran u suradnji s učiteljicama: Helenom Volner, Matijom Ravlić i Sandrom Hvizdak, a cijeli su projekt organizirale ravnateljica Blaženka Kapetanović i pedagoginja Đurđica Zailac.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit