Na Prezentacijskom danu sustava civilne zaštite sudjelovali brojni pripadnici vatrogasne mladeži

Facebook
Twitter
Pinterest

U organizaciji DVD-a Lila, danas je na prostoru Mjesno-vatrogasnog doma Lila održan Prezentacijski dan sustava civilne zaštite koji je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Sve prisutne pozdravili su zapovjednik DVD-a Lila Marko Ferčec, dopredsjednik Vatrogasne zajednice Našice Darko Ferčec i voditeljica Službe za prevenciju i pripravnost Područnog ureda civilne zaštite Osijek Silvana Pirić.

Pedesetak pripadnika vatrogasne mladeži DVD-ova Beljevina, Breznica Našička, Velimirovac, Jelisavac i Lila kroz interaktivne radionice učilo je o znanjima i opremi članica sustava civilne zaštite.

Kao predavači su sudjelovali Spasilački klub “LEGE” Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Interventni tim Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije s Gradskim društvom Crvenog križa Našice, Ministarstvo unutarnjih poslova Ravnateljstvo civilne zaštite Područni ured Osijek, Hrvatska gorska služba spašavanja, Javna vatrogasna postrojba Našice, Dobrovoljna vatrogasna društva Velimirovac i Lila.  Na edukaciji su bili nazočni i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler i drugi uvaženi gosti.

Ovo je drugi put da se ovakav Prezentacijski dan sustava civilne zaštite održava u Lili. Kako je rekao glavni inicijator, zamjenik zapovjednika DVD-a Lila, Dorijan Lamot cilj je prevencija i smanjenje rizika od katastrofa te upoznavanje djece s radom članica sustava civilne zaštite kako bi se zainteresirali za sudjelovanje u njihovom djelovanju.

Prezentacija je održana pod pokroviteljstvom Grada Našica.

Tekst i foto: K.Matasić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit