Troje novopozitivnih na području naše županije kontakti su ranije zaraženih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Županijski stožer civilne zaštite na današnjoj tiskovnoj konferenciji izvijestio je da je u protekla 24 sata, na području naše županije, testirano 108 osoba, od kojih su 3 pozitivne na koronavirus i to iz Osijeka, Briješća i Koške. Pozitivni su kontakti već ranije zaraženih osoba. Načelnik Goran Ivanović rekao je da je zasad 120 pozitivnih na koronavirus. 7 je novoizliječenih, što je dosad ukupno 74. Preminulo je ukupno 7 osoba. Hospitaliziranih je 11 i svi su u KBC-u Osijek, a to je 6 manje negoli jučer. Novooboljeli je jedan medicinski djelatnik, 5 je izliječeno, a 5 ih je još uvijek zaraženo. – Tjedan dana nema oboljelih u Respiratorskom centru, a već 10 dana nema preminulih osoba, što su svakako dobri podaci – rekao je načelnik Ivanović. U samoizolaciji je 106 osoba, 18 više nego jučer. Što se tiče e-propusnica, policija je ukupno zabilježila 3.017 provjera na 7 stalnih punktova, a dvije osobe zatečene su bez propusnice.
Što se tiče 1. svibnja, načelnik Ivanović najavio je da će policija obilaziti sva poznata izletišta. Poručio je kako nije zabranjeno slaviti Međunarodni praznik rada, ali je to moguće samo uz uvažavanje preporuka i u grupama ne većim od 5 ljudi. – Nemojmo napraviti nešto što bi nas moglo skupo koštati – poručio je načelnik Županijskog stožera i najavio da će Stožer 1. svibnja imati svoju redovitu sjednicu.

tekst: N.Pavlus, foto: OBŽ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit