Na području naše županije u posljednja 24 sata evidentirana kaznena djela i 15 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih izdvajamo 2 kaznena djela

UKRAO MOBITEL
Dana 24. lipnja ove godine, u Belom Manastiru u parku s klupe nepoznati počinitelj ukrao je mobitel 36-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Materijalna šteta prouzročena ovim kaznenim djelom iznosi 1300,00 kuna. Policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom odvjetništvu i nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

ISKOPAO KUTIJU SA BOMBOM
Jučer, 23. srpnja oko 16.00 sati u Sarvašu, prilikom izvođenja radova djelatnik tvrtke 44-godišnji hrvatski državljanin bagerom je iskopao kutiju u kojoj se nalazila ručna. O pronalasku bombe obavijestio je policiju. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je  na siguran način izuzeo bombu. Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.  Iz policije pozivaju građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Mole da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Na teren će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 15 prometnih nesreća od kojih je u 5 prometnih nesreća 6 osoba zadobilo lake tjelesne ozljede, a 10 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Iz Policijske uprave Osječko baranjske pozivaju  vozače da na put kreću odmorni te da se tijekom putovanja pridržavaju svih prometnih propisa kako bi njihovo putovanje, ali svih drugih sudionika u prometu bilo sigurno.

Izvor: PU osječko baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit