Na natjecanju u upravljanju bespilotnim letjelicama sudjelovali i članovi DVD-a Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom obilježavanja M eđunarodnog Dana civilne zaštite te 15.-te godišnjice djelovanja Centara 112 u Republici Hrvatskoj, Ravnateljstvo civilne zaštite je u Osijeku organiziralo prvo natjecanje operativnih snaga civilne zaštite u upravljanju bespilotnim letjelicama.
Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice na natjecanju je nastupilo s letjelicom „Phantom 3“ kojom je upravljao član DVD-a Našice Marijan Gajski. Na natjecanju su sudjelovale i posade bespilotnih letjelica: Ravnateljstva civilne zaštite Osijek i Vukovar, posada HGSS-a, posada MORH-a te DVD Našice. Unatoč promjenjivom vremenu i dosta jakoj konkurenciji DVD Našice zauzelo je odlično 2. i 3. mjesto u dvije kategorije.

Izvor: DVD Našice

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit