Na našem području sve je spremno za izbore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorima Gradske uprave danas je održan instruktivni sastanak Gradskog izbornog povjerenstva Grada Našica i podjela izbornog materijala za biračke odbore. Kako smo doznali od predsjednice Gradskog izbornog povjerenstva Marine Godžirov, sve je spremno za sutrašnje izbore. Izborni materijali koji su podijeljeni predsjednicima i zamjenicima biračkih odbora odnose se na 4. izbornu jedinicu te na 12. izbornu jedinicu u kojoj glasuju pripadnici nacionalnih manjina. Biračka mjesta ostala su ista kao što su bila i na predsjedničkim izborima. Svi glasači koji nisu s našeg područja i dolaze iz drugih izbornih jedinica, a na vrijeme su prijavili da bi željeli glasati, sutra će moći glasati u predvorju zgrade Gradske uprave. S obzirom na epidemiološku situaciju u našoj zemlji, birački odbori dobili su i detaljne upute kako se ponašati na biračkom mjestu, ali i pri odlasku na teren radi glasanja osoba u samoizolaciji. Dobili su i dezificijense i potrebnu opremu. – Sve je spremno i sutra možemo izaći na birališta – zaključila je predsjednica Gradskog izbornog povjerenstva Marina Godžirov.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit