Na nagovor sklopio pretplatničke ugovore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 40-godišnjakinja počinila kazneno djelo prijevare. Prevarantica je u dva navrata nagovorila 69-godišnjaka da u svoje ime potpiše pretplatničke ugovore teleoperatera i kupi mobitele, a ona će plaćati pretplatu. Potom je preuzela mobitele i prodala, dok je 69-godišnjak dobio račune za naplatu dugovanja koje ona nije plaćala iako je to obećala.

POLICAJCI U AUTOMOBILU 39-GODIŠNJAKA PRONAŠLI DROGU I DUHAN
U srijedu, u večernjim satima, u Osijeku policijski službenici Policijske postaje prometne policije Osijek zaustavili su 39-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,06 promila alkohola u krvi.
Prilikom kontrole policajci su osnovano posumnjali da vozač u vozilu prevozi sumnjive predmete te su pretražili vozilo temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku kojom prilikom su pronašli 19,9 grama marihuane i 305 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija. Jučer su policijski službenici I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin, u suradnji s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave osječko-baranjske, pretražili više objekata na kojima je 39-godišnjak boravio kojom prilikom su pronašli 18.5 grama marihuane, 173 komada gela za potenciju i 76 komada šumećih tableta za potenciju. Počinitelj je uhićen.

POLICAJCI PRONAŠLI RAZBIJAČA VJETROBRANSKOG STAKLA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 51-godišnjak počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Naime, 51-godinjak je jučer, u popodnevnim satima, u Dardi razbio vjetrobransko staklo na osobnom automobilu i staklo na prozoru obiteljske kuće, čime je oštetio 39-godišnjaka za oko 11.000,00 kuna.

TIJEKOM 24 SATA EVIDENTIRANE 4 PROMETNE NESREĆE
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima su u jednoj nesreći dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene, dok je u tri nesreće nastala materijalna šteta. Na području Osijeka evidentirane su dvije, a na području Belišća i Našica po jedna.

U NADZORU PROMETA EVIDENTIRANA 3 ALKOHOLIZIRANA VOZAČA
Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili tri vozača osobnih automobila koji su vozili pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 1,50 sati u Đakovu, kada su policajci u nadzoru prometa zaustavili 23-godišnjaka. Evidentirana mu je koncentracija od 1,40 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana na kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i četiri negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit