Na Ljetnoj školi u Orahovici mladi Crvenog križa Našice predstavili sportske klubove

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na nedavno završenoj 18. Ljetnoj školi mladih Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije, čija je ovogodišnja tema bio sport, mladi Crvenog križa Našice promovirali su našički sport sudionicima iz cijele Osječko – baranjske županije
Jedan od večernjih zabavnih programa bio je sajam na kojem su mladi po društvima predstavljali tradiciju svoga kraja. Našičani su se predstavili uz hranu te su za sve sudionike osigurali palačinke, a predstavili su i našički sport koji ima dugu tradiciju. U tome su im pomogli sportski klubovi u kojima treniraju i s kojima surađuju u provođenju klupskih aktivnosti. Rukometni Klub Nexe, s kojim imaju dugogodišnju suradnju, predstavila je Ema Jović, NK Šipovac, s kojim  surađuju u akciji “Budi mi prijatelj”, predstavila je Mirna Golub dok je Lea Boškić predstavila Biciklistički klub Našice s kojim je ostvarena suradnja u akciji “#reBICIKLiraj”. Ema Kovačević upoznala je sudionike s Udrugom rekreativnog trčanja “Nexe Team” i njihovom školom trčanja, a Dunja Golub NK Lilu, klub koji je za ovu tematsku večer mladima posudio garnituru dresova. Ivan Papučić je predstavio Kickboxing Klub “Impact” Našice, a Nika Vukomanović Karate klub “Nexe”.
Zabavni dio programa bio je ispunjen sportskim aktivnostima u kojima su Našičani bili uspješni te su osvojili 3 medalje: u plivanju, streličarstvu i odbojci.

Mladi Crvenog križa Našice nakon završetka ovogodišnje škole zahvalili su svim sportskim klubovima s kojima surađuju, kao i onima u kojima treniraju, na posudbi i darovanju sportske opreme za organizaciju programa na Ljetnoj školi jer su im na taj način još jednom dali  podršku u njihovom radu. Zahvalili su i Mjesnom odboru Lila na ustupljenom stolu za stolni tenis, te Stolnoteniskom klubu Našice na posudbi opreme za igranje stolnog tenisa.

Tomislava Justić
Foto: GDCK Našice

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit