MPZ HKD-a Lisinski nastupio na 25. županijskoj smotri pjevačkih zborova u Novoj Gradiški

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi mješovitog pjevačkog zbora HKD-a Lisinski u subotu su nastupili na 25. županijskoj smotri pjevačkih zborova koja je, pod nazivom „Susret pjesme i prijatelja”, održana u Domu kulture u Novoj Gradiški. Uz članove Lisinskog na smotri su nastupili HPD Urbata iz Davora, HPD Tomislav iz Cernika, HPD Matija Petar Katančić iz Valpova, Mješoviti pjevački zbor Kulturno umjetničke udruge Kristal-Sladorana iz Županje i domaćini HPD Graničar. Članovi našeg mješovitog pjevačkog zbora izveli su pjesme Tebi pjevam, Falen Isus, Čardaš i More moje, a zborom je ravnao Ivan Krajačić. Smotra je održana nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije i protekla je, kako i sam naziv kaže, u pjesmi i prijateljstvu.

Tomislava Justić
Foto:RNG

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit