“Motičko vince” uz pjesmu i zdravice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U subotu je, u organizaciji HKD-a “Izvor”, a pod pokroviteljstvom Općine Donja Motičina, održana tradicionalna manifestacija “Motičko vince”. Folkloraši su uljepšali dodjelu priznanja za najbolja vina, a ove se godine ocjenjivalo 40 uzoraka. U kategoriji bijelih plemenitih vina srebra su osvojili Stanko Martinović i Matija Granat, a broncu Zoran Bijuklić. U kategoriji crnih plementih vina zlato je osvojio Zoran Bijuklić, srebro Matija Granat, a broncu Jozo Mikičić. Za neplemenita vina – zlato su osvojili Stanko Kusturić i Stanko Vinković, a srebro Slavko Mihaljević za bijela vina. U konkurenciji neplementihih crnih vina, broncu su osvojili Stanko Kusturić, Filip Krolo i Stanko Vinković, a za neplemenito rose vino, srebro je pripalo Slavku Mihaljeviću i Željku Bijukliću, dok je broncom nagrađen Antun Mihaljević. Načelnik Željko Kovačević čestitao je na priznanjima te ovoj već tradicionalnoj manifestaciji poželio još dugi niz  godina uspješnog održavanja.
tekst:Ninoslava Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit