Monografija u povodu 60 godina djelovanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Društvo “Naša djeca” Našice, sinoć je svečanom Skupštinom  proslavilo 60. obljetnicu postojanja. Predsjednica Društva Darija Vlajnić podsjetila je na brojne humanitarne akcije, priredbe, nastupe, koncerte, druženja, radionice i smotre na kojima su sudjelovali članovi i članice DND-a. Za sljedeću godinu, uz uobičajeni program rada, najavila je i osnivanje Dječjeg gradskog vijeća kako bi se od sljedeće godine u gradu čuo i glas najmlađih i njihove želje. Zahvalila je svima koji su svojim radom i ljubavlju pridonijeli opstanku i uspješnom radu DND-a. U nastavku Skupštine izabrano je novo vodstvo.  Darija Vlajnić ponovno je izabrana za predsjednicu; dopredsjednica je Ružica Belunjak, tajnica Martina Kapelac, blagajnica Mira Kovač. Uz njih, novi Izvršni odbor čine i Branka Hajek, Marina Lazar, Zorica Arsenić, Nataša Horvat, Iva Kapraljević Ana Govorko, Magdalena Kunac i Tanja Antolović. Kruna sinoćnje Skupštine bila je promocija monografije “60 godina DND-a Našice”. Monografiju su predstavile Darija Vlajnić i Silvija Lučevnjak.
Čestitke na uspješnom radu Društvu su  uputili gradonačelnik Krešimir Žagar i v.d. pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Osječko baranjske županije Andrej Bičak i drugi gosti. Sinoćnju svečanost je uljepšao nastup mladih članova Dječjeg foruma DND-a.
Asja Godžirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit