MNK Našice u završnici Kupa Hrvatske !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 Sinoć je u našičkoj sportskoj dvorani odigrana četvrtfinalna utakmica malonogometnog Kupa Hrvatske. Domaći MNK “Našice” ugostio je ekipu “Petrinjčice” iz Petrinje i u fantastičnoj atmosferi uspio ostvariti povijesni uspjeh. Našički su malonogometaši pobijedili s 8:5 i ostvarili nastup na završnom turniru na kojemu će igrati ponajbolje hrvatske malonogometne ekipe – Futsal Dinamo, Split Tommy i Vrgorac. Strijelci za domaću ekipu bili su Slaven Kubaša s 2 te Tomislav Rukavina, Mihael Tomić, Ivan Kapraljević, Matej Jović, Vladimir Torčić i Hrvoje Galinec s po jednim pogotkom a briljirao je i mladi vratar Luka Hvizdak. Završnica Kupa Hrvatske bit će odigrana od 23. do 25. ožujka a grad domaćin još nije određen.

Tekst i foto: Danko Justić

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit