Mladim članovima DVD-a Lila odobren projekt „Vatrogasci u zajednici“

Facebook
Twitter
Pinterest

Mladi članovi DVD-a Lila prijavili su se i dobili projekt „Vatrogasci u zajednici“ sufinanciran od strane Agencije za mobilnost i programe Europske Unije iz fonda Europske snage solidarnosti. Vrijednost projekta je 6.000 eura, a traje od 1.6.2022. godine do 31.5.2023. godine. Time je DVD Lila postala druga vatrogasna organizacija u Europi, a prva u Hrvatskoj koja je povukla europska sredstva iz ovog fonda.

Projekt „Vatrogasci u zajednici“ u potpunosti provode mladi članovi DVD-a Lila koji imaju između 18 i 30 godina. Krajnji ciljevi projekta su da se mladi kroz druženja i edukativne radionice zainteresiraju za vatrogastvo, a prilikom toga da unapređuju svoja vatrogasna znanja, educirajući jedni druge uz pomoć starijih članova DVD-a.

Uz edukaciju planirana su druženja mladih vatrogasaca na organiziranim aktivnostima u DVD-u Lila. Planirane su i akcije čišćenja i uređenja okoliša u selu te suradnja sa drugim udrugama u naselju Lila.

 

izvor: DVD-a Lila

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit