Mladić ukrao automobil, policija ga potjerom pronašla

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je da provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja kako je 19-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađe. Jučer u 18:15 u Našicama, u Ulici kralja Tomislava, s parkirališta je ukrao osobni automobil našičkih registarskih oznaka vlasništvo 46-godišnjaka. Policijski službenici su nedugo zatim uočili automobil u Zoljanu te su krenuli u potjeru da bi potom počinitelja s ukradenim vozilom zaustavili u Našicama. Mladić je uhićen te policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena dok je sedam prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu. Po dvije prometne nesreće su se dogodile na području Grada Osijeka, Belog Manastira, Đakova i Našica.

tekst: PU, foto: arhiva 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit