Mladi GDCK Našice s učenicima trećih i četvrtih razreda OŠ Dore Pejačević

Facebook
Twitter
Pinterest

U sklopu projekta solidarnosti “Od malena-VOLONTIRAM!” mladi Gradskog društva Crvenog križa Našice organizirali su igranje graničara za učenike trećih i četvrtih razreda OŠ Dore Pejačević. U igrama je sudjelovalo oko 120 djece, a nakon odigranih utakmica, svaki sudionik dobio je prigodan dar. Glasnu podršku igračima pružili su učenici prvih i drugih razreda. Cilj natjecanja je poticanje djece na bavljenje sportom, razvijanje sportskog duha te stvaranje prijateljstava i pozitivnog ozračja. Osim igranja graničara, održane su i radionice prve pomoći za učenike osmih razreda. Osmaši su naučili kako pružiti prvu pomoć, a prikazan im je i rad AVD uređaja.

Projekt solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!” sufinanciran je od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije iz fonda Europskih snaga solidarnosti, a podržava ga Grad Našice.

Tomislava Justić /izvor:GDCK

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit