Mladi GDCK Našice na “Festivalu humanosti” u Dardi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mladi Crvenoga križa Našice posjetili i podržali prijatelje iz Općinskog društva Crvenog križa Darda na “Festivalu humanosti” koji je održan u Dardi. Tijekom dva dana, mladi su posjetiteljima festivala predstavili 14 programa i aktivnosti Crvenog križa koji provodi Crveni križ Darda. Tijekom jučerašnjeg dana, mladi Crvenog križa Našice posjetili su prezentacije programa i aktivnosti kao što su Prva pomoć, Dobrovoljno darivanje krvi, Odgoj za humanost od malih nogu, Realistični prikaz ozljeda, Terenske jedinice, Dnevni boravak za starije osobe i Izložbu fotografija s volonterskih aktivnosti postavljenu uz jezero Đola. Prvi dan festivala završio je projekcijom filma “Klub mladih 2021”.

izvor: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit