Mladi Đurđenovca i nogometaši lokalnih klubova za pomoć četverogodišnjem dječaku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Đurđenovcu će sutra u 10 sati na sportsko rekreacijskom centru Đurđenovac na asfaltiranom igralištu biti održan Humanitarni malonogometni turnir s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju četverogodišnjeg dječaka iz Bokšića oboljelog od teškog oblika leukemije u organizaciji mladih Đurđenovčana. Akciji se priključuje i NK Šipovac koji će donirati sav prihod s prvenstvene utakmice 7. kola Lige NS Našice danas u 16 sati protiv Martina. Ekipa FEŠK-a igrat će sutra u 15,30 sati na svom terenu u Feričancima protiv Hajduka iz Popovca prvenstvenisusret Prve županijske nogometne lige. Utakmica će imati humanitarni karakter u spomenutu svrhu. Ulaznice po cijeni 20 kn prodavale su se i danas za vrijeme utakmica mladeži NK Fešk. Prihod će također donirati i NK Zagorac Beljevina i Polet Bokšić te DVD Beljevina, KUD „Zagorci” Beljevina i Općina Đurđenovac koji pozivaju na što veći odaziv građana u utorak u 15 sati na humanitarnu utakmicu u Beljevini.

tekst i foto: Krunoslav Jakobek

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit