Mladi Crvenog križa posjetili vrtićance

Facebook
Twitter
Pinterest

Na Dan smanjenja rizika od katastrofa, mladi Hrvatskog Crvenog križa u cijeloj Hrvatskoj provode radionice iz priručnika “Odgoj za humanost od malih nogu” pa su se toj inicijativi odazvali i mladi Crvenog križa Našice. Voditelji projekta  solidarnosti “Od malena – VOLONTIRAM!” Laura Kanis, Davor Hlavati, Gabriela Lošić i Dorijan Lamot posjetili su Dječji vrtić “Zvončić” Našice te u prethodna dva dana održali edukativne radionice o potresu. 28 djece je kroz edukativne igre, razgovor i bojanje naučilo je kako postupati u slučaju potresa. Radionicama u skupinama “Zvončić” i “Ježić” nazočili su i ravnateljica vrtića Snježana Kanđera, pedagoginja Marina Lazar  te odgajateljice.

 

izvor: GD CK Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit