Mladi Crvenog križa održali 73 radionice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U Gradskoj vijećnici Grada Našica održana je Izvještajna skupština Kluba mladih Crvenog križa Našice za 2017. godinu. Klub mladih Crvenog križa Našice je u prošloj godini održao 44 aktivnosti za građane te proveo 73 radionice na temu Prevencije nasilja u školi, Prevencije trgovanja ljudima, Prevencije ovisnosti, Stereotipi i predrasude, Djelovanje u katastrofama, Povijest Crvenog križa i Prva pomoć u osnovnim i srednjim školama na našem području. Na taj je način educirano 1.936 učenika i građana.

U zadnjih pet godina članovi Kluba mladih proveli su 275 radionica i educirali 7266 učenika.
Ovom prigodom zaslužnima su uručene i zahvalnice Klubovima mladih Crvenog križa s kojima su surađivali. Nazočne su pozdravili gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić te predsjednica i ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice dr. Dragica Pavlić i Igor Feldi.

 

 

Tekst: Asja Godžirov – Kurilj
Foto: Klub mladih Crvenog križa Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit