Mlada misa fra Stjepana Hrkača

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U Župi sv. Dominika Savia u Slavonskom Brodu jučer je mladu misu imao fra Stjepan Hrkač. Za jučerašnje slavlje vjernici su se pripremali trodnevnicom koju su predvodili fra Zoran Bibić, vlč. Krešimir Čutura i fra Krunoslav Kocijan. Na mladoj misi sudjelovalo je i pedesetak vjernika iz našičke župe jer je fra Stjepan do svećeničkog ređenja u lipnju, godinu dana bio u Našicama, a odlukom uprave Franjevačke provincije sv.Ćirila i Metoda, ostat će na službi u Našicama. Na početku misnog slavlja vjernike i mladomisnika pozdravio je župnik župe sv.Dominika Savia vlč. Josip Matanović, a propovijedao je fra Matija Marijić, župni vikar u Vukovaru koji je svećeničko ređenje imao prošle godine. Fra Matija je mladomisniku poručio da bude ustrajan u svom služenju Bogu i narodu u svim situacijama jer će biti i lijepih i manje lijepih trenutaka koji će donositi kušnje i napasti. No treba ustrajati i ostati vjeran, a fra Stjepan je već na početku pokazao da može jer mnogi vjernici već sada dolaze kod njega na razgovor, savjet i molitvu.

 

Tekst i foto: Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit