Mjesta ima još u trgovačkoj i stolarskoj struci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U tijeku su upisi u srednje škole u ljetnom upisnom krugu. Trajat će do petka, svakodnevno od 8 do 14 sati, kada i učenici našičke Srednje škole Isidora Kršnjavog mogu donijeti potrebne dokumente i potvrde za upis. Ravnatelj Željko Filjak izvijestio je da se upisi odvijaju uobičajeno temeljem rang ljestvice, da su razredi uglavnom popunjeni a da je za jesenski rok ostalo mjesta još u trgovačkoj struci. U Srednjoj školi Josipa Kozarca u Đurđenovcu učenici se također do petka upisuju u školu. Ravnatelj Dražen Turza izvijestio je da, nažalost, Ministrstvo nije odobrilo formiranje razreda za šumarske tehničare jer se prijavilo samo 4 učenika. Što se tiče obrtničkih zanimanja, ostalo jedno mjesto u automehaničarima i pet slobodnih mjesta u stolarima.
tekst: Asja Godžirov – Kurilj
foto: ilustracija

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit