Mješoviti pjevački zbor HKD-a “Lisinski” oduševio publiku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi mješovitog pjevačkog zbora HKD-a “Lisinski” večeras su održali tradicionalni Božićni koncert u Župnoj crkvi sv.Antuna Padovanskog. Koncert je započeo s dvije  skladbe koje su otpjevali muški članovi zbora. Riječ je o pjesmama “Ustajte pastiri” i “Na salašu kod Betlema”. Prva je zapisana u Podravskoj Moslavini, a druga u Orahovici, a zapisao ih je Miroslav Šarić, solist u pjesmi “Na salašu kod Betlema”. U nastavku koncerta publici su se predstavili članovi mješovitog  pjevačkog zbora prigodnim svjetovnim i sakralnim pjesmama kao što su “Rođenom”, “Raduval se Jezuš mali”, “Zdrav Kral mladi”, “Bijeli Božić”, “Tiha noć”. Koncert je završio pjesmom “Narodi nam se”, a za bis izveli su skladbu “Tebi pjevam”. Publika je večeras imala priliku uživati u još jednom odličnom koncertu na početku kojega je sretan Božić svima poželio predsjednik HKD-a “Lisinski” Hrvoje Šleder. Uz zahvalu publici na dolasku, zahvalio je i franjevcima na susretljivosti i suradnji u održavanju ovakvih koncerata. Zborom je ravnao prof.Ivan Krajačić.

Za ćlanove HKD-a “Lisinski”, pa tako i zboraše, nema odmora. Naime, sutra ih očekuje završni godišnji koncert svih sekcija društva, koji će biti održan u Domu kulture u Našicama s početkom u 19.30 sati.

Tekst i foto: Tomislava Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit