Mjesec hrvatske knjige ove godine pod motom Razlistaj se!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Razlistaj se! moto je pod kojim su svi sudionici ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige pozvani da svoje programe posvete planetu Zemlji, a u povodu 50. obljetnice obilježavanja Dana planeta Zemlje. Mjesec hrvatske knjige, već 25 godina održava se od 15. listopada do 15. studenog, a i ove godine prigodno će biti obilježen i u Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice. Pod nazivom „Minuta za čitanje“ 23. listopada knjižnice će objaviti videozapise jednominutnog čitanja korisnika, knjižničara i svih koji se žele pridružiti akciji. Novonastaloj situaciji prilagođen je i Nacionalni kviz za poticanje čitanja, koji se do 23. listopada održava pod nazivom „Istraživači planeta Z“. Dodatni poticaj u rješavanju kviza su i nagrade: glavna nagrada je tablet Lenovo Tab E8, tri školovanja u Školi brzog čitanja i mudrog učenja, ilustrirane knjige s temom zaštite okoliša te mnoštvo prigodnih tematskih darova.Završna svečanost kviza i zatvaranje Mjeseca hrvatske knjige planirano je za 13. studenog u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, no epidemiološke prilike odredit će na koji način će se odviti. Sve informacije o manifestaciji dostupne su na novoj mrežnoj stranici manifestacije: www.mhk.hr .

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit