Misom i druženjem naši policajci obilježavaju Dan policije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas se u Crkvi slave sveti arkanđeli – sv. Mihael, Gabriel i Rafael. Svete mise u župnoj crkvi bile su u 7 te u 9 sati kada je misa bila za djelatnike Policije. Na misi za policiju, župnik i gvardijan fra Zoran Bibić čestitao je svim policajcima i načelniku Policijske postaje Ivici Bukviću njihov dan. Podsjetio je da su djelatnici policije upravo u liku sv. Mihaela prepoznali svoga zaštitnika. Stoga je poželio da ih anđeoska zaštita prati, da budu u službi dobra te da služe Gospodinu u onome što im je povjerio je, a to je dobrobit društva.

Čestitku djelatnicima Policijske postaje Našice u ime Gradskog vijeća, građana i svoje osobno uputio je danas i gradonačelnik Krešimir Žagar.
Dan policije svim policajkama i policajcima čestitao je i načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić. Istaknuo je da je današnji dan prilika da se zapitamo što zanimanje policajac zapravo znači. Policijski posao – zaključio je – zahtjevan je i odgovoran, a sa sobom nosi i određene opasnosti. Osnovna zadaća policije je zaštita građana i njihove imovine. Policijski posao zato nije nimalo lagan, ali je zbog pomaganja drugima to lijep posao. Načelnik Policijske postaje Ivica Bukvić podsjetio je i na jučerašnje događaje kojima je Dan policije obilježen u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj gdje je načelnik Policijske uprave za doprinos ugledu policije pohvalio i troje djelatnika naše Policijske postaje – Vlastu Markulić, Đurđicu Kukuljević i Branimira Korova, što je veliko priznanje i Policijskoj postaji Našice i njima osobno. Današnji dan naši policajci obilježili su misom, a poslijepodne zajedničkim domjenkom. Načelnik Bukvić na kraju čestitke svim policajkama i policajcima zaželio je da im u radu u pomoći bude njihov zaštitnik sv. Mihael

tekst: Ninoslava Pavlus

foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit