Ministrica Nataša Tramišak u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak danas (20.4.2021.) je boravila u Našicama. U pratnji gradonačelnika Josipa Miletića i saborskog zastupnika Hrvoja Šimića posjetila je Srednju školu Isidora Kršnjavoga i Dom zdravlja te radove na Trgu dr Franje Tuđmana. Ravnatelju Srednje škole Željku Filjaku uručila je Ugovor za projekt škole otvorene kohezije. – Projekt se provodi u 10 škola u Hrvatskoj i ima značajne rezultate po pitanju podizanja svijesti srednjoškolaca o važnosti EU-projekata i njihovog sudjelovanja u praćenju ulaganja koja se provode putem kohezijske politike EU-a – rekla je ministrica. Kroz osposobljavanje mlade generacije te pametnim odabirom projekata i ulaganjem u obrazovanje sigurno možemo pridonijeti razvoju našeg društva – istaknuo je Željko Filjak zahvalivši ministrici na ulaganjima u školu.
Ravnatelj Doma zdravlja Osječko-baranjske županije Mato Lukić izvijestio je ministricu Tramišak o završetku izgradnje Doma zdravlja te trenutnom stavljanju objekta u funkciju centra za cijepljenje protiv COVID-a19. Ministrica je prokomentirala kako će ovaj županijski projekt podići kapacitete zdravstvene skrbi u Našicama.
Nakon obilaska Trga dr. Franje Tuđmana, ministrica Tramišak, koja je osobno sudjelovala u kreiranju mnogih projekata vezanih uz Grad Našice, iskazala je zadovoljstvo provođenjem europskih i gradskih projekata te obnovom kulturne baštine. Iskazala je uvjerenje da će projekti, koji su realizirani i kroz projekt Slavonija, Baranja i Srijem, podići turističku ponudu Grada Našica.
Gradonačelnik Josip Miletić podsjetio je da je u Gradu Našicama u protekle 4 godine kroz projekte realizirano 600 milijuna kuna ulaganja i istaknuo da je samo projekt obnove kulturne baštine vrijedan 100 milijuna. Kroz ove projekte otvorena su brojna radna mjesta i stvorena mogućnost za razvoj gospodarstva – zajključio je Miletić.
Saborski zastupnik Hrvoje Šimić prokomentirao je da su velika ulaganja u grad, kao i dobra suradnja ministrice Nataše Tramišak i župana Ivana Anušića te gradonačelnika Josipa Miletića i predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube u provođenju brojnih projekata već unaprijedila, a unaprijedit će i ubuduće, kvalitetu života građana Našica.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit