Ministri Gari Cappelli i Josip Aladrović otvorit će u Osijeku “Dane poslova u turizmu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ministar turizma Gari Cappelli i ministar rada i mirovinskoga sustava Josip Aladrović otvorit će sutra (17.1.2020.) u Osijeku „Dane poslova u turizmu“ i sudjelovati na „Regionalnoj konferenciji tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema“. „Dani poslova u turizmu“ održat će se u Sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku s početkom u 10.00 sati.
„Dani poslova u turizmu“ zajednički je projekt Ministarstva turizma, Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatske udruge poslodavaca – Udruge ugostiteljstva i turizma koji već četvrtu godinu okuplja brojne poslodavce iz turističkog sektora i nezaposlene zainteresirane za rad u turizmu i ugostiteljstvu te prilika da brojni poslodavci predstave otvorena radna mjesta i povežu se s nezaposlenim osobama koje se na jednom mjestu mogu informirati o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu. Ovogodišnji „Dani poslova u turizmu“ održat će se 17. siječnja 2020. godine u Osijeku, 22. siječnja 2020. godine u Zagrebu i 31. siječnja 2020. godine u Splitu.
U nastavku sutrašnjeg dana (17.1.2020.), u 13 sati na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku održat će se i „Regionalna konferencija tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema“ s temom „Suradnja jedinica lokalne uprave i poslodavaca s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava“.
Na konferenciji će ministar Josip Aladrović sa suradnicima predstaviti novosti u mjerama aktivne politike zapošljavanja, ukidanje kvotnog sustava za zapošljavanje stranaca i rad Europskog socijalnog fonda, dok će Ministar Gari Cappelli sa suradnicima predstaviti projekt „Regionalni centri kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u sektoru turizma i ugostiteljstva“.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit