Ministar Pavić pohvalio Našice za povlačenje EU sredstava

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić i i ravnatelj Središnje agencije za financiranje Tomislav Petric danas su posjetli Grad Našice i u Gradskoj upravi održali sastanak s gradonačelnikom Josipom Miletićem, dogradonačelnikom Hrvojem Šimićem i pročelnicima. Ministar je istaknuo zadovoljstvo što je u Našicama, u kojima se provodi više od 500 milijuna kuna vrijednih različitih europskih projekata. Izdvojio je dvorac Pejačević kao jedan od značajnijih ulaganja vrijedan 100 milijuna kuna. Kako je rekao, gradonačelniku i Gradskoj upravi prezentirani su i planovi za buduće razdoblje. Više od 21 i pol milijarda eura bit će dostupna Hrvatskoj što je dvostruko više negoli dosad. Najavio je da projekt “Slavonija, Baranja i Srijem” ide dalje i u sljedećem razdoblju. Razgovaralo se i o pripremi novih projekta te što je sve još moguće financirati. Pohvalio je gradonačelnika, zamjenika gradonačelnika i cijelu Gradsku upravu za uspješnost u povlačenju sredstava. Gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je ministru na posjetu. Istaknuo je kako mu je drago što su prokomentirane sve značajne investicije koje se događaju u Gradu Našicama. Više od 500 milijuna kuna nije slučajno – zaključio je gradonačelnik te istaknuo da je to plod rada Vlade na čelu s Andrejom Plenkovićem, ali i lokalne incijative, njega kao gradonačelnika i svih stručnih službi da se ovi projekti dogode upravo u Gradu Našicama. Uvjeren je da u sljedećem razdoblju slijedi nastavak projekata, a puno je toga što je već pripremljeno. Ministru je poželio uspjeh u budućem radu.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit