Memorijalni turnir “Pavo Uzelac” osvojio par Kruljac/Bonić

Facebook
Twitter
Pinterest

Na terenima Teniskog kluba Našice odigrana je završnica memorijalnog turnira parova „PAVO UZELAC“. Turnir se održavao od 3.srpnja do danas, pod vodstvom Zorana Horvata i Matije Brkića. Na turniru je sudjelovalo ukupno 12 parova, a finalne mečeve pratilo je stotinjak gledatelja. U meču za treće mjesto par Kubena/Kovačević pobijedio je iskusni par Cili/Knežević. U meču za prvo mjesto igrali su višestruki osvajači ovog turnira par Brkić/Uzelac protiv para Kruljac/Bonić. Meč je pružio pravu dramu i nekoliko preokreta koji su doveli do tiebreak-a u kojem Kruljac/Bonić konačnim rezultatom 7:5, 4:6 ( 14:12) sretno osvajaju svoj prvi trofej.

izvor: TK Našice

 

Članovi uprave Vitomir Turalija i Slaven Zubak uručili su nagrade finalistima, a Zoran Horvat(Kizo) priredio je još jedan nezaboravan roštilj za sve posjetitelje.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit