Mel B ugrozila turneju Spice Girls

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageUspjeh Scary Spice na američkoj verziji Plesa sa zvijezdama utjecao je na probe slavne petorke za nadolazeću turneju. Mel B je prošla u finale popularnog showa, pa iako su joj kolegice sretne, ujedno su i zabrinute da će to ugroziti njihove pripreme za povratničku turneju, koju započinju 2. prosinca koncertom u Vancouveru. "Prvi je koncert vrlo brzo, a nisu imale puno vremena za probe. Mel je puno vremena potrošila na pripreme za Ples sa zvijezdama. Djevojke su uistinu ponosne na nju, ali u isto vrijeme zabrinute da će Mel sve snage utrošiti na ples i biti preiscrpljena za turneju." , rekao je izvor blizak grupi za The Sun. Mel B, koja je u predfinalnoj emisiji dobila najviše ocjene žirija, u finalnom će se okršaju sljedećeg tjedna boriti protiv vozača Helia Castronevesa.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit