Međužupanijsko natjecanje bit će u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice i Osnovna škola Dore Pejačević Našice 1. travnja bit će domaćini 12. Međužupanijskog natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa iz prve pomoći za Osječko-baranjsku i Virovitičko-podravsku županiju koje okuplja 250 sudionika. Na natjecanju će članovi ekipa podmlatka i mladeži Crvenog križa pokazati teorijsko znanje o pokretu Crvenog križa, međunarodnom humanitarnom pravu, pravima djeteta i prve pomoći te praktično znanje u pružanju prve pomoći na realistički prikazanim situacijama. Ekipe mladeži i podmlatka koje pobjede na Međužupanijskom natjecanju, ostvaruju pravo sudjelovanja na Državnom natjecanju iz prve pomoći koje će se održati u svibnju povodom Tjedna Crvenog križa u Zagrebu.

 

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit