Međuresorna vježba “Sigurnost 22”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Crveni križ Našice jučer je s kolegama iz Hrvatskog Crvenog križa, Crvenog križa Osijek i Crvenog križa Đakovo, sudjelovao u međuresornoj vježbi „SIGURNOST 22“. Cilj vježbe je bio uvježbavanje i provjera rada vatrogasnih postrojbi Republike Hrvatske, ali i ostalih snaga sustava domovinske sigurnosti u odgovoru na različite vrste ugroza.

Vježba je održana kao dio pripreme za predstojeću turističku sezonu i to istovremeno u Karlovačkoj, Osječko-baranjskoj, Primorsko-goranskoj, Varaždinskoj i Zagrebačkoj županiji. Pripadnici interventnih timova društava Crvenog križa i Hrvatskog Crvenog križa pokazali su svoju spremnost i kroz spašavanje unesrećenih iz vode u otežanim uvjetima, pružanje prve pomoći, zbrinjavanje ozlijeđenih osoba, psihosocijalnu podršku i tehničko logističku pripremu za zbrinjavanje.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit