Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina i pomoći u protuminskom djelovanju obilježava se 4. travnja. S obzirom da je ove godine na taj datum proslava Uskrsa, obilježavanje će se organizirati na središnjim gradskim trgovima u našoj županiji 3. i 5. travnja. U ponedjeljak 5. travnja, s početkom oko 10 sati, obilježit će se u Osijeku, Našicama i Donjem Miholjcu. Ovaj dan obilježit će se u suradnji s braniteljskim udrugama. Prema smjernicama kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, plan je da se na štandovima u gradovima, građanima dijele prigodni promotivni materijali te u neposrednoj komunikaciji utječe na razvijanje svijesti o opasnostima od minsko-eksplozivnih sredstava i oružja.

 

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit