“Medenim doručkom” započet će Osječki jesenski sajam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U petak, 5. listopada 2018. godine, u 10.00 sati na Sajamskom prostoru “Pampas” upriličit će se „Medeni doručak s hrvatskih pčelinjaka“, jedinstveno događanje s ciljem promocije proizvodnje meda u Hrvatskoj, a uz med bit će ponuđeni i mlijeko, jaja, kruh i brašno s hrvatskih polja i farmi. Bit će to zapravo uvod u 21. Osječki jesenski sajam, čije je svečano otvaranje predviđeno istog dana u 11.00 sati. Tim povodom, danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili direktor tvrtke Osječki sajam d.o.o. Alen Vukašinović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Željko Požega, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović, Vatroslav Tissauer iz Hrvatske poljoprivredne agencije, predsjednik HGK Županijske komore Osijek Zoran Kovačević, Darko Knežević iz Obrtničke komore Osječko-baranjske županije, Hajnalka Palić Tot iz Agencije za gospodarski razvoj Srednje Europe, Tomo Andrašević iz Odjela za prevenciju Policijske uprave Osječko-baranjske te član Uprave Peveca Marin Štenglin. Na sajmu, koji će trajati od petka do nedjelje (7. listopada), oko 200 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstavit će svoje proizvode i usluge iz poljoprivrede, pčelarstva, prehrane, graditeljstva, stanovanja, obrtništva. Ulaz i parkiranje su besplatani, pa se očekuje i veliki broj posjetitelja, osobito što se uz redovite izložbeno-prodajne sadržaje organizira i niz pratećih događanja. Uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije održat će se 5. Izložba ženskog poduzetništva i 2. Izložba braniteljskog poduzetništva. Održava se i tradicionalna manifestacija Dani meda – 23. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, hrvatsko-mađarski poslovni susret, predavanja i okrugli stolovi. Zamjenik župana Goran Ivanović upozorio je kako je prostor Pampas nije adekvatan za velike izložbe te da Osijek zavrjeđuje kvalitetniji izložbeno-sajamski prostor. Upravo stoga Osječko-baranjska županija u suradnji s Gradom Osijekom pokrenula je projekt izgradnje Gospodarskog centra, novog sajamskog prostora, ali ujedno i višenamjenskog centra koji će djelovati tijekom cijele godine.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit