Medalje za Našičane na Muay thai Osijek openu

Facebook
Twitter
Pinterest

Na Muay thai Osijek openu 13 osvojenih medalja 

Članovi Kickboxing kluba Impact Našice nastupili su na Muay thai Osijek openu i natjecanju u tajlandskom boksu. Našičani su nastupili s bratskim klubom Hus iz Osijeka i osvojili 13 odličja, od toga 7 zlatnih i 6 srebrnih.
U kategoriji mlađih juniora Bruno Knežević osvojio je zlato, a Zvonimir Marošević srebro.
U kategorijama mlađih kadetkinja Dorija Žaček i Neva Žaček osvojile su zlato, a Maja Hlavati i Anđelina Pratljačić srebro.
U kategoriji mlađih juniorki u svojim kategorijama Emili Baričević i Ana Lošić osvojile su srebro.
U kategoriji mlađih seniora u teškoj kategoriji Leonardo Paska osvojio je zlato.
U kategoriji junior do 81 kg težine, Filip Čiček osvojio je zlato i pehar kao najbolji borac turnira.
U kategoriji starijih seniora Luka Dutina osvaja zlato, Filip Zalović srebro, a u najtežoj kategoriji Mario Majić zlato.

Iza Našičana izuzetno uspješna godina

Ovo je posljednji turnir ove godine koja je bila više nego odlična za članove našičkog Kickboxing kluba. Nastupili su na svim prvenstvima Hrvatske u kickboxingu, savate boxu i muay thaiju i sa svih  se vratili s osvojenim medaljama i državnim prvacima.
Vodstvo kluba zahvalilo je članovima na iznimnim uspjesima u ovoj godini, a klubu Hus Osijek koji vode Alen Borbaš i Ivica Haramija te Savate klubu Valpovo koji vode Marijan i Ivan Barišić na izuzetno dobroj suradnji kroz koju borilački sport svi zajedno podižu na višu razinu – kako na području naše županije tako i čitave Hrvatske.

Tomislava Justić
Izvor:Kickboxing klub Impact

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit