Med danas ocijenjen u HGK Osijek, sutra i u Pčeli Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu manifestacije Dani meda u Hrvatskoj, koja se svake godine održava početkom listopada u Osijeku, u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Osijek, danas je održano ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda. Na ovogodišnje 25. ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda u Hrvatskoj prijavljeno je 105 uzoraka meda proizvođača iz cijele zemlje, ali i iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Senzorskom ocjenjivanju meda prethodila je mikroskopska i fizikalno-kemijska analiza uzoraka, koja je provedena na Prehrambeno tehnološkom fakultetu.
U ponedjeljak će biti provedeno ocjenjivanje kvalitete pića od meda i na bazi meda. Završna svečanost i proglašenje pobjednika u svim kategorijama ocjenjivanja bit će održana 3. listopada.

Tradicionalno 12. ocjenjivanje meda članova PU Pčela Našice bit će održano danas s početkom u 09 sati u prostorijama udruge, Sokolska 51, Našice. Ocjenjivanje meda provesti će komisija na čelu sa dr. Zlatkom Puškadijom i njegovim asistentima s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Proglašenje svih rezultata biti će objavljeno na druženju članova udruge, a termin će biti naknadno određen. Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Našice.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit