Maturanti Quadrillu plešu u petak u podne

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osječko-baranjska županija ove godine po 17. put organizira ispraćaj maturanata uz plesanje Quadrille. Takav ispraćaj iz srednje škole do sada je imalo više od 45.000 maturanata iz tridesetak srednjih škola s područja Županije, a ove godine u programu će sudjelovati 2.324 maturanata, od kojih 1.435 u gradu Osijeku.

Ispraćaj maturanata održat će se u petak, 26. svibnja 2023. godine, u 12,00 sati, i to u šest gradova Osječko-baranjske županije – Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku.

Uoči ovog događaja danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku održana  konferencija za medije na kojoj su o svečanom ispraćaju ovogodišnje generacije maturanata govorili zamjenik župana Josip Miletić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade OBŽ Miranda Glavaš-Kul i pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Osijeka Sanela Mihalj.

Lijepo je u našim gradovima vidjeti mlade u plesu Quadrille, njihove roditelje, bake, djede i druge osobe koje im daju podršku, kao i njihove profesore i učitelje kojima zahvaljujem i za ovu generaciju maturanata. Maturantima koji završavaju školovanje želim brz pronalazak posla i ostanak u Osječko-baranjskoj županiji, a onima koji nastavljaju studiranje želim da uspiju upravo tamo gdje su imali preference, steknu željena zanimanja i potom ostanu ovdje raditi – kazao je zamjenik župana Josip Miletić. Ujedno je apelirao na maturante da se potrude i svojim ponašanjem omoguće da im taj dan ostane samo u lijepom sjećanju te da, kao i maturanti iz Osječko-baranjske županije prethodnih godina, budu primjer kako se obilježava završetak srednjoškolskog obrazovanja.

 

Izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit