Maturanti pišu maturu, a budući srednjoškolci čekaju upise

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U srednjim školama piše se državna matura, a buduće srednjoškolce očekuju upisi. Srednje škole imale su obvezu na svojim web stranicama objaviti natječaj za upise. Kako nam je rekao ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice – Željko Filjak, najveći posao oko upisa trenutno je u osnovnim školama koje obavljaju prijave. Fizički dio upisa s dostavom dokumenata u srednjoj školi bit će 12. i 13. srpnja.

Našička srednja škola za novu školsku godinu upisuje 12 razrednih odjela od kojih 4 razreda gimnazije ( 2 opće, 1 jezične i 1 prirodoslovno-matemačke gimnazije ), zatim 1 razred ekonomije, 1 kombinirani razred tehničara za elektroniku i tehničara za računarstvo, 1 razred agrotehničara, 1 kombinirani razred instalatera, automehatroničara i bravara, zatim 1 kombinirani razredni odjel pekara, frizera i soboslikara-ličilaca te 1 razred prodavača, 1 razred kuhara i 1 kombinirani razred konobara i slastičara.

Ravnatelj je preporučio roditeljima i učenicima da detaljno prouče natječaj te dokumentaciju koju je potrebno priložiti.

 

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit