Matea Begić brončana u Austriji !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sjajne vijesti stigle su iz austrijskog Insbrucka gdje je održan Austrian Open – G1 turnir u taekwondou. Na ovom prestižnom natjecanju nastupilo je čak 1117 natjecatelja iz 277 klubova iz 42 zemlje, a među njima i članica Taekwondo kluba Našice Matea Begić. Matea je osvojila treće mjesto i brončanu medalju nakon što je u polufinalu poražena od druge nositeljice, njemice Lucie Lauren Bierstedt, koja je u finalnoj borbi osvojila zlatnu medalju.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi ovog su vikenda odigrane prvenstvene utakmice posljednjeg 30. kola. Nogometaši FEŠK- a poraženi su na gostovanju u Bilju s 3:2. Prvak je Mladost iz Đakovačke satnice a ekipa FEŠK-a je zauzela 6. mjesto s 48 osvojenih bodova.

Jučer je u Bokšiću odigrana prva kvalifikacijska utakmica za popunu Druge županijske nogometne lige – skupina Našice. Ekipa Omladinca iz Nize svladala je domaću ekipu Poleta s 3:1. Uzvrat je u nedjelju 16. lipnja u Nizi.

Veterani Tenis kluba Našice jučer su u Donjem Miholjcu odigrali zaostali susret 2. kola Teniske veteranske lige skupine B protiv domaćeg TK Donji Miholjac. Susret je završio rezultatom 4:3 za domaćina, a sukladno sustavu bodovanja, Našičani su ovim rezultatom osvojili jedan bod,a s obzirom da je ekipa Donjeg Miholjca jedna od najboljih ekipa skupine B, ovaj je bod izniman uspjeh.
U organizaciji šahovskog kluba Slavonac Našice, a u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica, u subotu je u klupskim prostorijama odigran 27. memorijalni šahovski turnir Antun Tomljanović. Turnir je ove godine okupio 14 igrača iz Pleternice, Orahovice, Slatine, Valpova, Vukovara, Velimirovca i Našica. Prvo mjesto osvojio je Mario Zovko iz Vukovara s 8 osvojenih bodova. Drugo mjesto s istim brojem bodova zauzeo je domaći igrač Robert Aleksić a treće mjesto pripalo je Ivici Leakoviću iz Slatine sa 6,5 bodova. Na početku turnira nazočne je pozdravio našički gradonačelnik Josip Miletić, koji se i sam natjecao i zauzeo vrlo dobro 4. mjesto sa 6 osvojenih bodova, a turnir je u ime obitelji Tomljanović otvorenim proglasio Antunov sin Nino. Pehare i nagrade najuspješnijim šahistima uručio je predsjednik ŠK Slavonac Matija Gvozdanović.

U Velimirovcu je jučer u organizaciji ŠK Radnik odigran 33. memorijalni šahovski turnir Valent Pintarić. Turnir je organiziran u sklopu Programa proslave Dana Grada Našica, a ove je godine okupio 46 igrača. Prvo mjesto osvojio je Radoslav Babić iz Bijelog Brda sa 7,5 bodova. Drugo mjesto zauzeo je Zoran Ljikar iz Županje s istim brojem bodova, treći je bio Davor Rogić iz Solina sa 7 bodova, četvrti je bio Stipan Drmić iz Višnjevca sa 6,5 a peto mjesto pripalo je Bojanu Raduloviću iz Osijeka sa 6 bodova. Na početku turnira nazočne su pozdravili gradonačelnik Našica Josip Miletić i državni šahovski sudac Zdravko Birovljević, a turnir je otvorenim proglasio predsjednik ŠK Radnik Goran Tomaić.

Članice Udruge starih športova Slavonac Našice nastupile su ovaj vikend na natjecanju u Orahovici. U disciplini obaranje ruke Iva Grgošević osvojila je prvo mjesto a ženska ekipa Slavonca u potezanju užeta osvojila je 4. mjesto.

Tekst: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit